[Etusivu]
7 - Vihan lietsojat
(The War Prayer)
< < <
> > >

Jaksolista

Sunnuntai 5.10.1997, klo 23.20
[Kuva]
Aria, Vir ja Londo

Kirjoittanut D. C. Fontana
Ohjannut Richard Compton
Tuotantonumero 107
Ensiesitys 9.3.1994 (US)

Maan ulkopuolisia vaikutteita vastustava ryhmittymä hyökkäilee vieraiden lajien edustajien kimppuun. Mies Ivanovan menneisyydestä saapuu asemalle.
Vierailijoina:
Tristan Rogers, Nancy Lee Grahn, Michael Paul Chan, Rodney Eastman, Danica McKellar
The War Prayer

Love! Pah, overrated.
Arvostelu

   P5 Rating:   6.57 (sijoitus: 111/114)
   GEOS Rating: 6.89 (sijoitus: 107/115)
#babylon5.fi-neuvosto arvostelee: ½
C ½
Muutama hyvä ja hauska vuorosana onkin melkein kaikki mitä tästä jaksosta lopulta jää käteen. Ei se nyt aivan toivottoman huono ole, vain tylsä ja varsin ennalta-arvattava. Hyvin tämänkin jakson kuitenkin jaksaa videoltakin katsoa, kun tietää mikä namupala on seuraavana tulossa ;-)
R ½
TWP:tä ei oikein voi kommentoida ilman negatiivista sivulausetta. Jakson aihe on asiallinen, ja herättää minussa joitain tunteita. Mutta sitä kapasiteettia ei ole voitu ottaa oikein käyttöön. Tarve ratkaista ongelma voitti itse jakson viestin. Sääli. Toteuksesta en huomannut mitään, mikä olisi silmään enemmin pistänyt. Keskinkertainen vaikutelma, ja muutekin onton oloinen jakso.
T ½
The War Prayer ei ole sinällään paha jakso, mutta siitä puuttuu se jokin mikä pitää katsojan hampaissaan useita kertoja. Ensimmäisellä kertaa sitä katsoo mielenkiinnon ja odotuksen vallassa. Mutta kun se on niin lässyn lässyn "Ollaanpas nyt hyvän (TM) asian puolella" -jenkkien maailmankuvan avartamista ettei ole tosikaan. (Nämä "tehdäänpäs pointti punaniskoille selkeäksi" -jutut vähenevät, vaikka on niitä kakkoskauden lopussa. Sigh.)
 
Linkkejä muualle

Juhan kuvaselain
Juonisynopsi
Lainauksia
JMS puhuu
Leopoldin viikkoartikkeli