[Etusivu]
14 - Taisteluhaaste
(TKO)
< < <
> > >

Jaksolista

Sunnuntai 23.11.1997, klo 22.15
[Kuva]
Mutai-tappelu

Kirjoittanut Lawrence G. DiTillio
Ohjannut John C. Flinn, III
Tuotantonumero 119
Ensiesitys 25.5.1994 (US)

Entinen nyrkkeilijä saapuu asemalle ottaakseen osaa erääseen muukalaisten tappelulajiin. Ivanova yrittää hyväksyä isänsä kuoleman.
Vierailijoina:
Greg McKinney, Soon-Teck Oh, Don Stroud, Theodore Bikel
TKO

One of these days, Garibaldi, you're gonna learn to watch your back.
Arvostelu

   P5 Rating:   5.74 (sijoitus: 113/114)
   GEOS Rating: 6.10 (sijoitus: 114/115)
#babylon5.fi-neuvosto arvostelee: 0
C 0
Tässä se on, jakso jota eivät sanat riitä kuvaamaan! TKO on vain niin ainutlaatuinen... Todella huono B5-jakso. Se on tylsä, vaikea ja vastenmielinen katseltava. Ivanova -asiassa on sentään jotain järkeä ja yritystä, sekä jotain, mitä harvemmin televisiossa näytetään, mutta se ei riitä pelastamaan muutoin kliseistä ja auttamattoman heikkoa jaksoa. Hyvänä puolena, tämän jälkeen ei enää varsinaisia huonoja jaksoja tule... Niin, ja kuuluisa käsite Narn Bat Squad sai alkunsa TKO:n jälkeen, mutta onkohan se sitten hyvä vai huono?-)
R 0
TKO ei ole niitä parhaita B5:n parhaita jaksoja. Totta puhuen, se on niitä huonoimpia. Syynä ei tietenkään ole se, että jakson toinen juoni on suhteellisen korni, ja sopisi ihan toiseen genreen, ja toisen juonen, jonka senkin löytää helpommin ihan muista sarjoista, pilaa melkoisen huono näyttelijäntyö.

Mitään erinomaisen positiivista tästä jaksosta ei saa sanottua. Jos nyt jotain on pakko vääntää, niin... no. On tässä jaksossa sentään JMS:n laittama pieni enteily, jonka tosin huomaa sitten vasta joskus kolmoskauden jälkeen.

(TKO tulee tottakai sanoista "Takapihan Kompostiin Oiva".)

T 0
"Gyor!" 'nuff said.
 
Linkkejä muualle

Juhan kuvaselain
Juonisynopsi
Lainauksia
JMS puhuu
Leopoldin viikkoartikkeli