[Etusivu]
39 - Kaksintaistelu
(Knives)
< < <
> > >

Jaksolista

Sunnuntai 17.5.1998, klo 23.20
[Kuva]
Londo ja Urza Jaddo (Carmen Argenziano)

Kirjoittanut Lawrence G. DiTillio
Ohjannut Stephen L. Posey
Tuotantonumero 216
Ensiesitys 17.5.1995 (US)

Vanha tuttu pyytää Londolta palvelusta. Epämääräiset näyt vaivaavat Sheridania.
Vierailijoina:
Carmen Argenziano, William Forward
Knives

Knowledge is a basic tool of politics.
Arvostelu

   P5 Rating:   6.99 (sijoitus: 105/114)
   GEOS Rating: 7.38 (sijoitus: 98/115)
#babylon5.fi-neuvosto arvostelee: V
C V
Knives on mielestäni toisen kauden heikoin jakso. Parhaiten mieleen jää muutama hyvä yksityiskohta, ja pieni jatkumovirhe edellisen jakson kanssa (alun perin jaksot piti esittää toisessa järjestyksessä). Hyvänä puolena, kyseessä on toisen kauden lopun, ja samalla koko sarjan viimeinen heikko jakso. Tästä eteenpäin taso pysyy varsin korkeana paria pientä notkahdusta lukuunottamatta. Knives sattuu myös olemaan koko sarjan toiseksi viimeinen jakso, joka ei ole JMS:n kirjoittama. Ja se viimeinen tulee vasta viidennellä kaudella...
R V½
Pyh. Tämän pitäisi olla ennen edellistä jaksoa, koska nyt muutamat kohdat tuntuvat vähintäänkin epäloogisilta. Toinen juoni on lähes hyvä, mutta vierastähti pilaa hieman. Toinen on yksinkertaisesti avuton. Ensi viikolla iskee taas.
T ½
Knives on mitäänsanomaton. Sheridanin kommellukset jaksavat kiinnostaa ehkä kaksi minuuttia, ja harvinaista kyllä, Londo-juoni ei vetoa katsojaan. Sanalla sanottuna, trekkimäinen. Sinänsä ikävää että viimeinen ei JMS:n pariin esityskauteen kirjoittama jakso oli Lawrence "Taistelusaaste" DiTillion.
 
Linkkejä muualle

Juhan kuvaselain
Juonisynopsi
Lainauksia
JMS puhuu
Leopoldin viikkoartikkeli