[Etusivu]
21 - Parantava voima
(The Quality of Mercy)
< < <
> > >

Jaksolista

Sunnuntai 11.1.1998, klo 22.40
[Kuva]
Karl Mueller (Mark Rolston) ja Talia

Kirjoittanut J. Michael Straczynski
Ohjannut Lorraine Senna Ferrara
Tuotantonumero 117
Ensiesitys 17.8.1994 (US)

Tri Franklin tutkii luvatonta klinikkaa Down Belowissa. Talia auttaa murhaajan tuomion täyttämisessä. Londo näyttää Lennierille asemaa uudesta näkökulmasta.
Vierailijoina:
June Lockhart, Kate McNeil, Mark Rolston, Damian London, Jim Norton
The Quality of Mercy

Here, my friend, here you will see the heart and soul of Babylon 5. Also its spleen, its kidneys, a varitable parade of internal organs.
Arvostelu

   P5 Rating:   7.15 (sijoitus: 103/114)
   GEOS Rating: 7.75 (sijoitus: 84/115)
#babylon5.fi-neuvosto arvostelee: V½
C V½
JMS oli sairas kirjoittaessaan The Quality of Mercya, eikä itse muista prosessista mitään. Se on kuitenkin oiva esimerkki netin vaikutuksesta B5:een, sillä se toimii hänen epäsuorana vastauksensaan kysymyksiin Psi Corpsin ja lain suhteesta. Ehkä lopputulos on hieman vaatimaton hauskaa sivujuonta lukuunottamatta, mutta jakso pohjustaa kuitenkin useampiakin tärkeitä asioita tulevaisuutta varten. Hyvä hengähdystauko ennen kuin rysähtää...
R V
Ei ihan nappisuoritusta, mutta moraalisesti kiinnostava jakso. Ajoittain vaatimaton, ajoittain hyvä, ja onnistuu ihan yllättämään. Tämä jakso kannattaa muistaa, kuitenkin.
T VV
The Quality of Mercy on loppukauden ainoa heikommanpuoleinen jakso. Juoni ei oikein innosta, eikä näyttelijäntyökään jää mieleen, verrattuna edellisten viikkojen megablastereihin. Moraalisaarnoja enimmälteen jakso täynnä.
 
Linkkejä muualle

Juhan kuvaselain
Juonisynopsi
Lainauksia
JMS puhuu
Leopoldin viikkoartikkeli