[Etusivu]
114 - Aseveljet
(A Call to Arms)
< < <
> > >

Jaksolista

Lauantai 1.4.2000, klo 23.45
[Kuva]

Kirjoittanut J. Michael Straczynski
Ohjannut Michael Vejar
Tuotantonumero TNT MoW4
Ensiesitys 3.1.1999 (US)

Puolitoistatuntinen TV-elokuva. Johdatus spinoff-sarja Crusadeen. Entiset varjojen liittolaiset drakhit janoavat kostoa.
Vierailijoina:
Carrie Dobro, Peter Woodward, Tony Todd, Tony Maggio, Wayne Alexander
A Call to Arms

Meanwhile, on Earth and Minbar preparations continue for next month's celebration marking the fifth anniversary of the Interstellar Alliance. Aside from one brief conflict with the Centauri Republic early in its first year, ISA President John Sheridan has delivered on his promise to maintain peace among all its member worlds. Although ISA Vice-President Delenn continues to make appearances during these preparations, Sheridan himself has not been seen for several days. Speculations on his absence range from the flu to a good will mission to Narn.
Arvostelu

   P5 Rating:    (sijoitus: /114)
   GEOS Rating: 8.90 (sijoitus: 19/115)
#babylon5.fi-neuvosto arvostelee: VVV½
C VVV½
A Call to Arms on lievästi skitsofreninen. Se on monista heikoista kohdistaan huolimatta viihdyttävyysarvoltaan kevyesti plussalla, ollen In the Beginningin ohella se toinen katsomisen arvoisista TNT-elokuvista. Logiikka, tai sen puute, jättää paikoin hieman ihmettelemään, nippu kliseitä eksyy joukkoon, ja pari hahmoa tuntuvat hieman omituisilta scifi-ympäristöön nyhjäistynä. Silti tätä katsoessa ei nolostu (Thirdspace) tai pitkästy (The River of Souls).

Ulkoasultaan ACtA on kaunis, visuaalisesti näistä televisioelokuvista kenties tyylikkäin ja rohkein. Evan H. Chenin säveltämä täysin Franken tyylistä poikkeava musiikki tuntuu aluksi omituiselta, mutta loppujen lopuksi (ainakin parin katselun jälkeen) se sopii ihan toimivasti useimpiin kohtauksiin.

R VVV½
Sielutonta Actionia.
T VVVV
-
 
Linkkejä muualle

Juonisynopsi
JMS puhuu
Leopoldin viikkoartikkeli